Infinity Hearts Nisse Slæde Træ 8x5x10cm – 1 stk

kr. 32,00
Kommer nissen med små gaver til børnene? Så kan det være smart af ham, at gøre brug af en slæde for at få dem helt hjem til jer! Denne fine slæde er lavet af ubehandlet lyst træ, hvilket betyder at du kan male den, hvis du ønsker.  Slæden måler 8x5x10 … læs mere her



Annonce
Køb Infinity Hearts Nisse Slæde Træ 8x5x10cm - 1 stk

Beskrivelse

Infinity Hearts Nisse Slæde Træ 8x5x10cm – 1 stk beskrivelse:

  • Mærke: Infinity Hearts
  • Navn: Infinity Hearts Nisse Slæde Træ 8x5x10cm – 1 stk
  • Pris: kr. 25.00
  • ProduktID: 5713410010136

✔ PRISGARANTI på denne vare
✔ 365 dages (et helt år!) returret
✔ Billig fragt fra kr. 18 – gratis fragt ved køb over kr. 399

Læs mere om Infinity Hearts Nisse Slæde Træ 8x5x10cm – 1 stk her.

Infinity Hearts Nisse Slæde Træ 8x5x10cm – 1 stk – Garn og strik er blevet moderne

Det er ikke nyt, men flere og flere er, begyndt på det gamle håndværk strikning og hækling- og du bliver måske overrasket når du læser, at det ikke kun er damer oppe i alderen, der i mange generationer har været dem med strikkepindende og hæklenålene. Vi er rykket et par generationer ned i dag der har en hæklenål i hånden og lader kreativiten fylde frit. Rito.dk er nok den meste populære webshop i Danmark indenfor garn, strikkepinde, hæklepinde, strikkeopskrifter mv.. Som om det ikke var nok, får du også, prisgaranti og et helt års returret, så der er vist ikke nogen grund til ikke at bestille Infinity Hearts Nisse Slæde Træ 8x5x10cm – 1 stk.

Infinity Hearts Nisse Slæde Træ 8x5x10cm – 1 stk med prisgaranti

Infinity Hearts Nisse Slæde Træ 8x5x10cm – 1 stk er en af mange varer her på shoppen og findes i en vores rigtig gode kategorier, nemlig Håndarbejde > Bamse- og nissetilbehør > Nisse dekoration / Nissetilbehør. Og hey – du får jo også lige hele 365 dages returret der er en god garanti mod at købe det forkerte. Du kan inden for fristen bare returnere Infinity Hearts Nisse Slæde Træ 8x5x10cm – 1 stk. Fun fact er at de fleste shoppere i Danmark køber Infinity Hearts Nisse Slæde Træ 8x5x10cm – 1 stk i webshoppen Rito.dk, der virkelig har samlet toppen af de mest populære varer. Hos webshoppens store udvalg kan du shoppe løs efter lækre varer, og der er det oplagte valg Infinity Hearts Nisse Slæde Træ 8x5x10cm – 1 stk. Når der handles i webshop er priserne bedre- og det kan lade sig gøre fordi shoppen sparer husleje til en almindelig butik.

Infinity Hearts Nisse Slæde Træ 8x5x10cm – 1 stk med 365 dages returret

Husk at når du køber varer i webshops, begunstiges du af bedre rettigheder, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Dansk lov kræver af webshoppen, at de skal give dig 14 dages returret. efter dit online køb, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere og det kommer dig tilgode som forbruger. En anden fordel ved online shops er, at alle varer og priser ligger online, og det giver en god gennemsigtighed på priserne, i den store skov af webshops, der er derude. For at det ikke skal være løgn, kan du endda lave en prissammenligning når du sidder på toilettet med din mobiltelefon. Ved at købe dine varer online, slipper du for, at skulle indrette sig efter, hvornår butikkerne synes, de skal holde åbent. Webshoppen kan sende produkterne hjem til dig, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, så du kan vælge det, det er lettes for dig. De tider med at stå i kø er længe forbi – i dag handler vi online og så gå bare direkte til kassen, når du har fundet dine varer, og betal med det samme, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst – vi gætter aldrig rigtigt alligevel.

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0

There are no reviews yet.

Be the first to review “Infinity Hearts Nisse Slæde Træ 8x5x10cm – 1 stk”

Kommer nissen med små gaver til børnene? Så kan det være smart af ham, at gøre brug af en slæde for at få dem helt hjem til jer! Denne fine slæde er lavet af ubehandlet lyst træ, hvilket betyder at du kan male den, hvis du ønsker.  Slæden måler 8x5x10