LykkeHue af Lykke Strik – Garnpakke til LykkeHue Str. XS-L – XS/S

(24 customer reviews)
kr. 96,00
OBS! Denne garnpakke indeholder kun garn til opskriften. Tryk på “Hent instruktioner” for at købe opskriften på lykkestrik.dk. Kittet indeholder garnet til Lykke Hue, som er en købeopskrift fra Lykke Strik. Toppen kan strikkes i størrelse XS/S – M/L … læs mere her



Annonce
Køb LykkeHue af Lykke Strik  -  Garnpakke til LykkeHue Str. XS-L - M/L

Beskrivelse

LykkeHue af Lykke Strik – Garnpakke til LykkeHue Str. XS-L – XS/S beskrivelse:

  • Mærke: Rito Krea
  • Navn: LykkeHue af Lykke Strik – Garnpakke til LykkeHue Str. XS-L – XS/S
  • Pris: kr. 96.00
  • ProduktID: 5713419926834

✔ PRISGARANTI på denne vare
✔ 365 dages (et helt år!) returret
✔ Billig fragt fra kr. 18 – gratis fragt ved køb over kr. 399

Læs mere om LykkeHue af Lykke Strik – Garnpakke til LykkeHue Str. XS-L – XS/S her.

LykkeHue af Lykke Strik – Garnpakke til LykkeHue Str. XS-L – XS/S – Garn og strik er blevet moderne

En af de nye diller vi tit ser, er mennesker der er , begyndt på det gamle håndværk strikning og hækling- og det er ikke som mange tror, kun ældre kvinder, som før i tiden var dem, som strikkede og hæklede på livet løs. Man ser lige så mange unge i dag der kaster sig over at strikke eller hækle. Rito.dk er garant for de rigtige ting, du skal bruge til at strikke og hækle. Det er let at beslutte sig for at købe garn, når man får, prisgaranti og en returret på flotte 365 dage, så få nu bare fyldt den kurv med LykkeHue af Lykke Strik – Garnpakke til LykkeHue Str. XS-L – XS/S.

LykkeHue af Lykke Strik – Garnpakke til LykkeHue Str. XS-L – XS/S med prisgaranti

LykkeHue af Lykke Strik – Garnpakke til LykkeHue Str. XS-L – XS/S kan man finde her i shoppen blandt alle varerne i den godt sælgende kategori Opskrifter > Garnpakker til opskrifter. Og hey – du får jo også lige hele 365 dages returret hvis du skulle fortryde dit køb LykkeHue af Lykke Strik – Garnpakke til LykkeHue Str. XS-L – XS/S. Det er snart allemandsviden at man helst køber sin LykkeHue af Lykke Strik – Garnpakke til LykkeHue Str. XS-L – XS/S online hos webshoppen Rito.dk, som er den foretrukne shop blandt online shoppere. Der er mange varer i shoppen og i det store udvalg går mange på jagt efter deres mål, og der kan klikkes køb på LykkeHue af Lykke Strik – Garnpakke til LykkeHue Str. XS-L – XS/S. Når der handles i webshop sparer du penge- når webshoppen sparer de penge som en almindelig butik bruger, så kommer det dig til gode.

LykkeHue af Lykke Strik – Garnpakke til LykkeHue Str. XS-L – XS/S med 365 dages returret

Shoppes der produkter online, får du nogle bedre betingelser, som ikke nødvendigvis findes i fysiske butikker. Den danske lovgivning giver dig 14 dages returret. efter du har købt dine varer, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere end standard returretten og giver meget længere returtid. Webshops er nødt til at skilte med deres priser på varerne online, og det giver en god gennemsigtighed på priserne, i den store skov af webshops, der er derude. Og du kan endda gøre det når du sidder på toilettet med din mobiltelefon. Ved at købe dine varer online, slipper du for, at bæreposen med varerne går i stykker på vej hjem. Når du har købt dine varer, sendes de til din adresse, alternativt kan de sendes til dig arbejde, og det kan frit vælges, når du angiver leveringadresse. Hvor mange gange har du stået i kø i en butik – det er slut nu, når du handler online så gå let og ubesværet direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst – vi gætter aldrig rigtigt alligevel.

24 reviews for LykkeHue af Lykke Strik – Garnpakke til LykkeHue Str. XS-L – XS/S

4.2 out of 5
0
0
0
0
0

There are no reviews yet.

Be the first to review “LykkeHue af Lykke Strik – Garnpakke til LykkeHue Str. XS-L – XS/S”

SKU: 5713419926834
Category:
Tags:

OBS! Denne garnpakke indeholder kun garn til opskriften. Tryk på “Hent instruktioner” for at købe opskriften på lykkestrik.dk. Kittet indeholder garnet til Lykke Hue, som er en købeopskrift fra Lykke Strik. Toppen kan strikkes i størrelse XS/S – M/L