Infinity Hearts Amaryllis Garn 09 Blå/Grå

(20 customer reviews)
kr. 16,00
Materiale: 78% polyester & 22% akryl Anbefalede pinde: 3-3,5 mm Strikkefasthed: 10 x 10 cm = 26 m x 32p Vægt/længde: 50 gram = ca. 275 meter Vaskeanvisning: Håndvask Mærkning: OEKO-TEX®-certificeret Infinity Hearts Amaryllis er et skønt blan … læs mere her



Annonce
Køb Infinity Hearts Amaryllis Garn 09 Blå/Grå

Beskrivelse

Infinity Hearts Amaryllis Garn 09 Blå/Grå beskrivelse:

  • Mærke: Infinity Hearts
  • Navn: Infinity Hearts Amaryllis Garn 09 Blå/Grå
  • Pris: kr. 16.00
  • ProduktID: 5713410028216

✔ PRISGARANTI på denne vare
✔ 365 dages (et helt år!) returret
✔ Billig fragt fra kr. 18 – gratis fragt ved køb over kr. 399

Læs mere om Infinity Hearts Amaryllis Garn 09 Blå/Grå her.

Infinity Hearts Amaryllis Garn 09 Blå/Grå – Garn og strik er blevet moderne

Det er ikke nyt, men flere og flere er, hoppet på den nye trend med strikning og hækling- og det er ikke som mange tror, kun ældre kvinder, der i mange generationer har været dem med strikkepindende og hæklenålene. Det er faktisk den yngre generation i dag der har en hæklenål i hånden og lader kreativiten fylde frit. Rito.dk har nogle rigtig gode bud på garn, strikkepinde osv. i god kvalitet. Som om det ikke var nok, får du også, prisgaranti og kan returnere din vare i 365 dage, så få nu bare fyldt den kurv med Infinity Hearts Amaryllis Garn 09 Blå/Grå.

Infinity Hearts Amaryllis Garn 09 Blå/Grå med prisgaranti

Infinity Hearts Amaryllis Garn 09 Blå/Grå er efter stor efterspørgsel tilføjet i varegruppen Garn > Garn Producenter > Infinity Hearts > Infinity Hearts Amaryllis. Det er ret godt at du får hele 365 dages returret oven i hatten når du køber Infinity Hearts Amaryllis Garn 09 Blå/Grå. Det er efterhånden velkendt at online shoppere køber deres Infinity Hearts Amaryllis Garn 09 Blå/Grå fra den meget brugte forhandler Rito.dk, der har alle de efterspurgte varer i deres sortiment. Vi har håndplukket varerne og blandt dem finder mange det de leder efter, som jo fx kan være Infinity Hearts Amaryllis Garn 09 Blå/Grå. Køber du varer online kan priserne være lavere- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

Infinity Hearts Amaryllis Garn 09 Blå/Grå med 365 dages returret

Vidste du, at hver gang du køber noget i en af de danske webshops, begunstiges du af bedre rettigheder, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Varer som er købt i en dansk webshop, skal have returret i 14 dage. når du har handlet dine varer, og nogle webshops har valgt at give mere der kan forlænge din standard returret med både uger og måneder. En anden fordel ved online shops er, at alle varer og priser ligger online, og det gør en prissammenligning let, iblandt alle de shops der sælger det, du er ude efter. Din sammenligning kan du rent faktisk lave når du har lyst, uden at være afhængig af butikkers åbningstider. Mange har allerede fundet glæde ved at købe online og slippe for, at varens pris er forskellige fra skiltet og til kasseapparatet, så du skal stå i kø bagefter for at få den rigtige pris. Online shoppen får Posten til at levere dine varer til din adresse, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, og det kan frit vælges, når du angiver leveringadresse. I dag er der ingen grund til at skulle stå i kø ved en kasse – ved online handel der er ingen kø online – det er bare direkte til betaling, og så er du videre, så er det aldrig mere ubehaget ved at stå alt for tæt i en kø til kassen.

20 reviews for Infinity Hearts Amaryllis Garn 09 Blå/Grå

3.8 out of 5
0
0
0
0
0

There are no reviews yet.

Be the first to review “Infinity Hearts Amaryllis Garn 09 Blå/Grå”

Materiale: 78% polyester & 22% akryl Anbefalede pinde: 3-3,5 mm Strikkefasthed: 10 x 10 cm = 26 m x 32p Vægt/længde: 50 gram = ca. 275 meter Vaskeanvisning: Håndvask Mærkning: OEKO-TEX®-certificeret Infinity Hearts Amaryllis er et skønt blan