KnitPro Bamboo Udskiftelige Rundpinde Bambus 13cm 3,75mm / US5

kr. 79,00
Bemærk KnitPro laver træpinde ned i tynde størrelser, disse er meget skrøbelige og skal anvendes med forsigtighed. For at en KnitPro pind skal kunne byttes, skal det være pga. en fabrikationsfejl.  Spidserne måler 11,7 cm. Når de bliver skruet sammen … læs mere her



Annonce
Køb KnitPro Bamboo Udskiftelige Rundpinde Bambus 13cm 3,75mm / US5

Beskrivelse

KnitPro Bamboo Udskiftelige Rundpinde Bambus 13cm 3,75mm / US5 beskrivelse:

  • Mærke: KnitPro
  • Navn: KnitPro Bamboo Udskiftelige Rundpinde Bambus 13cm 3,75mm / US5
  • Pris: kr. 67.00
  • ProduktID: 8904086239281

✔ PRISGARANTI på denne vare
✔ 365 dages (et helt år!) returret
✔ Billig fragt fra kr. 18 – gratis fragt ved køb over kr. 399

Læs mere om KnitPro Bamboo Udskiftelige Rundpinde Bambus 13cm 3,75mm / US5 her.

KnitPro Bamboo Udskiftelige Rundpinde Bambus 13cm 3,75mm / US5 – Garn og strik er blevet moderne

Det er en dille, der ikke lige går over med det samme – rigtig mange er, glade for at strikke eller hækle, og har fundet sin egen lille uforstyrrede verden her- og det gælder ikke udelukkende kvinder, der traditionelt har stået for det med at strikke og hækle i mange generationer. Unge sidder i dag lige så ofte med garnnøgler og er kreative der har taget strikning og hækling til sig, som deres bedstemødre gjorde. Rito.dk sørger for at du kan finde det rigtige udstyr til de rigtige priser – både når det gælder garn, strikkepinde, hæklepinde og strikkeopskrifter. Oven i hatten får du, prisgaranti og kan returnere din vare i 365 dage, så du får også ro i maven, når du køber KnitPro Bamboo Udskiftelige Rundpinde Bambus 13cm 3,75mm / US5.

KnitPro Bamboo Udskiftelige Rundpinde Bambus 13cm 3,75mm / US5 med prisgaranti

KnitPro Bamboo Udskiftelige Rundpinde Bambus 13cm 3,75mm / US5 er en af de førende varer her på shoppen, og ligger i den altid eftertragtede varekategori Garn > Tilbehør til Garn > Strikkepinde > Rundpinde > Udskiftelige rundpinde > Til 60-150 cm rundpinde / Alm. Spidser. Du bliver ved købet også tildelt hele 365 dages returret der sikrer dig, hvis du mod forventning skulle fortryde købet af KnitPro Bamboo Udskiftelige Rundpinde Bambus 13cm 3,75mm / US5. Fun fact er at de fleste shoppere i Danmark køber KnitPro Bamboo Udskiftelige Rundpinde Bambus 13cm 3,75mm / US5 ved den velkendte shop Rito.dk, der er blandt de førende i Norden inden for branchen. Blandt alle varerne i shoppen kan du helt sikkert finde noget du kan li, deriblandt også KnitPro Bamboo Udskiftelige Rundpinde Bambus 13cm 3,75mm / US5. Når du handler online er priserne mere attraktive end i butikkerne- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

KnitPro Bamboo Udskiftelige Rundpinde Bambus 13cm 3,75mm / US5 med 365 dages returret

Når du lader dig friste, og får købt nogle produkter online, er du stillet lidt bedre, end hvis du handler i en fysisk butik. Lovgivningen dikterer min. 14 dages returret. når dine varer købes i en shop, der er endda shops, der vælger at give mere end de 14 dage, de er forpligtet til. At webshops har alt liggende klar til dig online, betyder også at deres priser online, og det bevirker, at du med få klik kan finde det bedste tilbud, på tværs af forskellige webshops. Du kan oven i købet gøre det fra mobilen eller en tablet uden brug af en computer. Du får også en anden stor fordel, når du shopper online, og det er du slipper for, at skulle få det hele til at passe med de forskellige buslinjer og tidspunkter. Et fragtfirma som f.eks. Postnord eller GLS sender varerne til din adresse, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, så vælg det, der passer bedst til dig. Den irriterende kassekø undgår du ved at handle online så gå let og ubesværet direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så spilder du ikke din tid på at vente på fru Hansen, der lige skal spørge om, hvad hver enkelt ting koster.

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0

There are no reviews yet.

Be the first to review “KnitPro Bamboo Udskiftelige Rundpinde Bambus 13cm 3,75mm / US5”

Bemærk KnitPro laver træpinde ned i tynde størrelser, disse er meget skrøbelige og skal anvendes med forsigtighed. For at en KnitPro pind skal kunne byttes, skal det være pga. en fabrikationsfejl.  Spidserne måler 11,7 cm. Når de bliver skruet sammen