3 tips til at indrette dit soveværelse

Soveværelse

Soveværelset er et helt uundværligt rum i enhver bolig – med mindre man da er vampyr. Vores nattesøvn spiller nemlig en ganske afgørende rolle for vores helbred og for vores trivsel. Indretningen af dette vitale rum er derfor mildest talt vigtig.

 Lever soveværelset op til dine smukkeste drømme? Ellers skal du måske indrette dig en smule anderledes. En skøn indretning af soveværelset bidrager nemlig til mere ro og afslapning, og med al sandsynlighed en bedre nattesøvn.

Og det vil også indbyde til mere leg på lagnerne og lyst til at invitere andre med ind i rummet… Her får du tre tips til, hvordan du kan indrette dit soveværelse. Læs med og bliv inspireret til, hvordan du kan gøre i din bolig!

  1. Sengen er det vigtigste

Der er vist ikke nogen tvivl om, at sengen er det vigtigste møbel i soveværelset. Derfor skal den udvælges med omhu. Det er vigtigt, at der er masser af plads til dig og en eventuel partner, men også at madrassen har den rette fasthed, der passer til din vægt. En topmadras vil som oftest også være et must i sengen.

  1. Farverne skal være beroligende

Selvom postkasserød er din yndlingsfarve, er det måske ikke lige i soveværelset, at en sådan pangfarve skal råde. Den hører sandsynligvis bedre hjemme i stuen eller et af hjemmets andre rum.

I soveværelset vil være afdæmpede farver som regel være gode, fordi de ikke får pulsen op, men ned. Det kan være hvid, beige, grå eller lyse toner af brun, men det kan også være fine, støvede pasteller, hvis du gerne vil have lidt farve i rummet.

  1. Lyset skal være behageligt

Et behageligt lys i soveværelset er med til at få dig til at stresse af og komme ned i gear. Ofte vil et lidt varmere og mere gyldent lys være at foretrække i forhold til et koldt og blåligt. Lyset skal virke beroligende snarere end at få rummet til at stå knivskarpt og klart – som det for eksempel er tilfældet på kontoret.

Indret til søvn og sanselighed

Du har nu fået et par tips til at indrette dit soveværelse, så det bliver et indbydende sted at befinde sig. Det er fordelagtigt i flere sammenhænge. Naturligvis skal soveværelset være et behageligt sted at hvile og få en god nattesøvn.

Men soveværelset er også et sted for fysisk intimitet og udforskning af kroppen. Derfor skal indretningen også bidrage til, at man kan slappe af i denne sammenhæng. Når soveværelset er lækkert og godt indrettet, indbyder det også til sjove lege på lagnerne.

Så hvad end du er vanilla eller du er til det mere kinky som dirty talk og trekant sex, er et godt indrettet soveværelse altså essentielt for oplevelsen.

«

Skriv et svar